El CE Sant Julià perdona  i només suma un punt
El CE Sant Julià perdona i només suma un punt

V. D.
El CE Sant Julià va tornar a puntuar després de dues derrotes consecutives. L’equip dirigit per Jorge Dias va perdonar i només va empatar 5 a 5 contra l’Alcoletge Club Futbol Sala. Els primers 20 minuts, els lauredians no van estar massa fins en defensa i van marxar al descans amb un 1 a 2 després d’avançar-se en el marcador amb un gol de Jona Pérez.
A la represa, els de Jorge Dias van millorar, però van començar a perdonar, i això que van marcar Jona i Uri. Amb el 3 a 5 en contra, el CE Sant Julià va apostar pel porter-jugador  amb Omar Debboun i van aconseguir l’empat amb gols d’Uri i Paquito Peña. L’expulsió d’Edgar Sánchez a 28 segons del final no va afectar massa i Jona, a l’últim segon, no va poder amb el porter Jorge Cabrera.