L’extrem de l’FC Andorra, Iker Goujón, defensat pel migcampista ‘Ale’ Galindo. Foto: FC Andorra

El cop d’efecte no aporta resultats

V. D.
Quatre punts, amb un empat i una victòria, en els últims quatre partits. Per tant, dels 12 punts en joc només n’ha sumat quatre. El cop d’efecte, amb la destitució de Nacho Castro (després de tres victòries consecutives) i l’arribada d’Eder Sarabia, encara no aporta resultats. Molta possessió, però poc encert. Dues derrotes consecutives com a forans i sense marcar cap gol. Els tricolors continuen segons, tot i que a tres punts del líder, el Gimnàstic Tarragona, que té un partit menys. El Barça B, que va capgirar un 0 a 2 advers contra el Llagostera, empata a punts contra els d’Eder Sarabia, a dos partits per acabar. L’objectiu d’acabar entre els tres primers es complica. A la pròxima jornada descansen i després rebran l’Hospitalet i visitaran el Lleida Esportiu.
El tècnic basc de l’FC Andorra va apostar pel central Álex Pastor de lateral dret i Víctor Casadesús de davanter centre titular i va deixar a la banqueta el golejador Carlos Martínez. No van ser uns primers 45 minuts atractius per al teleespectador (no hi havia públic i només directius a les graderies de l’Estadi Municipal de Badalona). Els de Manolo González es van sentir un xic més còmodes. Molt sòlids en defensa amb dos centrals experimentats amb un paper de lideratge: Miquel Robusté i Isma Moyano. El primer xut a porteria va ser del CF Badalona amb un xut molt centrat del davanter madrileny Chema Moreno, que va aturar Bañuz. La resposta de l’FC Andorra, molt lent i també horitzontal, va arribar al minut 28 amb una falta lateral i molt escorada que va refusar el porter Álex Sánchez. Sis minuts després, el mateix migcampista va rematar  desviat una deixada d’Iker Goujón. Abans d’arribar al descans, David Martín no va encertar en el seu control quan es trobava totalment sol al segon pal. La mateixa jugada la va repetir Robert Simón. L’extrem, en comptes de rematar va intentar driblar a Gaffoor, però el francès li va treure la pilota.
El domini de la pilota va continuar sent de l’FC Andorra. Sense gens de verticalitat. Sense ritme. Ensopit. Sense massa idees. El CF Badalona, molt ordenat defensivament, se sentia ben tranquil, i a més a més va ser l’equip que va gaudir de les millors aproximacions. Al minut 51, Bañuz va aturar un xut llunyà de Roger Colomina. De l’FC Andorra, que no va fer cap xut entre pals durant els 45 minuts del segon temps, va comptar amb només una aproximació amb un xut creuat i molt desviat de Rubén Bover.
Els badalonins van estar a punt d’avançar-se en l’electrònic amb un remat de cap de Miquel Robusté que va sortir fregant el pal. Va ser l’avís del primer i únic gol del partit. Al minut 64, el migcampista del Puerto de Santa María, Ale Galindo, va enviar una bonica passada a l’espai lliure a Robert Simón i l’extrem va superar amb un toc suau i com si fos una vaselina el porter Bañuz. A partir de llavors, cap tipus de reacció de l’FC Andorra. Cap xut entre pals i un partit molt avorrit per el partit del CF Badalona, Álex Sánchez.
El tècnic Eder Sarabia, que a la prèvia va assegurar que mirar la classificació els podria distreure, ben podria mirar-la abans que sigui molt tard. “Al segon temps s’ha vist la pitjor estona des que jo estic a la banqueta. El vestidor està decebut i dolgut”, va dir el basc. Toca reflexionar...

FITXA TÈCNICA

CF BADALONA: Álex Sánchez, Joel Toledo, Robusté, Isma Moyano, Valentín Merchán, Fede Bikoro, 'Ale' Galindo, Roger Colomina (Toni Larrosa, 88'), Robert Simón (Esteban Aparicio, 77'), 'Musa' Bandeh i Chema Moreno (Néstor Albiach, 66').

FC ANDORRA: Bañuz, Martí Vilà (Miguel Loureiro, 71'), Mantovani, Gaffoor, Álex Pastor, Rai Marchán (Sergi Serrano, 82'), Martí Riverola, Rubén Bover, Iker Goujón (Kike Saverio, 60'), David Martín (Pau Martínez, 71') i Víctor Casadesús (Carlos Martínez, 71').

ÀRBITRE: Kevin Javier Moreno Muñoz (Múrcia). Grogues a Fede Bikoro, Robusté, Joel Toledo, Isma Moyano i Néstor Albiach –CF Badalona– i Rubén Bover, Martí Vilà, Martí Riverola i Gaffoor –FC Andorra–.

LLOC: Estadi Municipal de Badalona. Sense públic.