El CV Andorra evita la darrera plaça derrotant l’Olot

L’objectiu d’evitar la darrera posició de la Lliga Catalana de Primera Divisió es va complir. El CV Andorra va derrotar, als Serradells, en el partit per la 5a i 6a places, el CV Estructures Olot per 3-0.

Llevat del primer set, que va ser disputat, en la resta del partit el conjunt entrenat per Lluís Hillaire va ser molt superior. En el primer parcial els catalans van aconseguir posar-se per davant, però un cop els andorrans van començar a estar més encertats, tant en defensa com en atac, van poder capgirar el marcador i van guanyar per 26-24. En el segon set les diferències entre els dos equips es van fer paleses, i el CV Andorra se’l va adjudicar per un contundent 25-10. El tercer va ser semblant al segon amb victòria dels locals (25-15), que acaben la Lliga Catalana en el 5è lloc.