El Don Denis tindrà el seu primer ‘match ball’ pel títol

Víctor Duaso

Primer match ball per al Don Denis FC Santa Coloma per revalidar el títol de la Lliga Grup Becier. L’equip dirigit per Richard Imbernón necessita guanyar diumenge la UE Santa Coloma i que l’FC Lusitans perdi o empati contra el Tic Tapa UE Sant Julià –els lauredians necessiten guanyar per no quedar-se fora de la classificació de l’Europa League–. I tot després que el Don Denis FC Santa Coloma guanyés per 1 a 0, en la segona jornada del play-off pel títol, el Tic Tapa UE Sant Julià. Els de Richard Imbernón van dominar els lauredians, però fins al minut 27 no va arribar la primera gran oportunitat i va ser amb una rematada d’Iban Parra al segon pal, a la sortida d’un córner. El davanter lleidatà va fallar quan ho tenia tot a favor. Un minut després, Andreu Ramos va salvar un xut de Carlos Gomes quan estava a punt d’entrar la pilota a dins de la xarxa. El nou internacional de Koldo Álvarez va rebre una assistència d’Alfi Conteh. Tot just abans d’arribar al descans, Iban Parra va aprofitar una espectacular assistència de Víctor Rodríguez per superar el porter Coca. A la represa, el Tic Tapa ho va intentar amb més cor que cap i el Don Denis podia haver sentenciat, tot i que no va tenir gens d’encert. En l’altre partit, l’FC Lusitans i la UE Santa Coloma van empatar a un amb dos gols ben matiners. El primer va ser de Víctor Bernat i l’empat, de Villanueva. En el play-off per la permanència, La Adelita UE Engordany va golejar per 2 a 5 el Penya Encarnada, que està en una situació molt perillosa, i l’Assegurances Generals FC Ordino es va imposar per 1 a 0 a l’FC Encamp amb gol de David Xarpell.

El CE Jenlai no s’atura

El CE Jenlai continua encimbellat al primer lloc de la classificació de la Lliga Biosphere en superar per 0 a 2 l’Atlètic Amèrica amb gols de Diego Marinho i de Jose Rivero. El CE Carroi, segon i que es troba a quatre punts del primer lloc, va golejar per 6 a 2 el Ranger’s, que es va presentar amb només deu jugadors. El tercer, l’Atlètic Escaldes, a cinc del líder, va golejar per 0 a 5 l’FS La Massana.