El Don Pernil fa un pas de gegant per aconseguir el títol en vèncer l’Escale

M.F.

El Don Pernil FC Santa Coloma va fer ahir un pas de gegant per adjudicar-se el títol de la Lliga Nacional. I és que va aconseguir la victòria en el partit que l’enfrontava a l’Escale UE Santa Coloma per 1 a 2.

El partit va començar amb els intents d’un i de l’altre per marcar, però no va ser fins al darrer minut de la primera part que el Don Pernil va aconseguir el primer punt de les botes de Beto.
En la represa l’Escale va sortir amb moltes ganes i al minut 52 va estar a punt d’aconseguir l’empat amb un xut de falta que va anar al pal. Malgrat aquests intents, minuts després, concretament al 60, Juli Sánchez marcava el segon gol per al Don Pernil.
Lluny d’ensorrar-se, l’Escale va intentar capgirar el resultat i aconseguir un gol que li pogués donar esperança. I de tant intentar-ho al final aquest gol va arribar al minut 68, i va ser gràcies a Carles Sirvan. Un equip i l’altre van intentar no van abaixar la intensitat, i d’aquesta manera mentre que l’Escale continuava atacant per aconseguir l’empat, el Don Pernil ho feia per aconseguir una victòria encara més àmplia. Malgrat això, el marcador va quedar en 1 a 2 a favor del Don Pernil.
D’altra banda, al camp hi havia un gran ambient, com sol ser habitual en els duels colomencs, i algunes de les decisions arbitrals van ser força discutides.
En l’altre partit pel títol, el que enfrontava el Matecosa UE Sant Julià i l’FC Lusitans Construccions La Posa, els lauredians van aconseguir una victòria força contundent, ja que es van imposar per 4-0.
Walter va ser un dels homes destacats en aquest triomf, ja que va aconseguir dos gols, el primer al minut 60 i el segon ja al temps afegit. Víctor Hugo Moreira, que va inaugurar el marcador al minut 30, i Sebastián Varela, al minut 75, van ser els altres golejadors dels lauredians.
D’aquesta manera, tot i que el Don Pernil va signar una nova victòria, el Matecosa no afluixa i fa que aquests play-off encara siguin vius, tot i que amb clares opcions per als colomencs. Cal recordar, però, que encara hi ha nou punts en joc perquè encara queden tres jornades per al desenllaç dels play-off, i per tant el Don Pernil no pot fallar.