El Liceo es proclama campió d’Europa remuntant-li al Reus

El Liceo de la Corunya es va proclamar per cinquena vegada campió d’Europa. No es va donar per vençut i va ser capaç de remuntar-li al Reus en la final quan es trobava contra les cordes, capgirant el marcador, i es va imposar per 7 a 4.

Els catalans van sortir més ben posicionats i van arribar a posar-se 0-3, amb dianes de Caldú, Marín i Casanoves. Semblava que la final estava decidida, però els gallecs van aconseguir empatar en tan sols quatre minuts, amb els gols d’Álvarez, Bargalló i Barreiros. Amb aquest resultat s’arribava al descans.

En la represa el Liceo ràpidament es va posar per davant, mitjançant Barreiros. Els reusencs es van trobar sense saber reaccionar i van veure com una altra vegada Barreiros i Álvarez posaven tres gols de diferència. Gual va retallar la distància en un intent desesperat de materialitzar una remuntada èpica, però Álvarez va tornar a marcar i el títol se’n va anar cap a la Corunya.