El Lusitans comença amb bon peu revalidant la Supercopa

L’FC Lusitans continua sumant títols. El campió de la Lliga segueix augmentant el seu palmarès. Revalida el títol de la Supercopa, superant per la mínima (1-0) la UE Santa Coloma, en un partit que es va mantenir obert i al qual va faltar intensitat en ser inici de temporada.

La primera ocasió va ser per al conjunt de Carlos Sánchez. Victor Hugo trencava el fora de joc a passada de Bruninho, però el seu xut s’estavellava al pal. Al minut 12 arribaria el gol que decidia el títol. Un mal rebuig d’Àlex Martínez anava sobre Cristian, i aquest passava a Riera, que xutava. Friday rebutjava i Cristian marcava. A pilota aturada van venir les millors ocasions colomenques. Rubio, amb una falta des de la frontal, rematava massa desviat.

En la represa el Lusitans va sortir a decidir l’enfrontament. Cristian va estar a punt de tornar a veure porteria en dues ocasions. En primera instància després de fer una paret amb Bruninho, que el porter s’encarregava d’aturar. En la següent ocasió aixecava massa la pilota en una vaselina en la sortida de Friday. En els darrers vint minuts la UE Santa Coloma va intentar buscar l’empat amb més insistència, però li va mancar profunditat. Rubio, a 10 minuts per al final, enviava de nou fora un llançament de falta. El títol va ser per al Lusitans i el guardó del millor jugador del matx per a un dels seus jugadors, el golejador del dia, Cristian.