El Lusitans derrota el Pidasa i es posa altra vegada líder en solitari

El Construccions La Posa FC Lusitans va retenir el lideratge durant diverses jornades en la fase regular, però en l’última el va perdre. Ara, un cop disputades dues jornades dels play-off pel títol, s’ha tornat a quedar sol al capdavant de la classificació.

Va aconseguir el lideratge després de vèncer el Pidasa FC Santa Coloma per 2-0 amb dos gols de Raya, un al cap de cinc minuts de començar el partit i l’altre quan en quedaven cinc per al final. Els colomencs, que sumen dues derrotes en aquests play-off, van jugar amb un home menys des del minut 51 per l’expulsió per doble targeta groga de Sonejee.

Escale UE Santa Coloma i Matecosa UE Sant Julià van empatar (2-2). Gabi Riera, amb dues dianes abans d’arribar a la mitja hora de partit, deixava molt bé les coses per als lauredians, que es van quedar amb un home menys per l’expulsió de Muñoz al 35. En els últims 10 minuts de partit va arribar la igualada, mitjançant Crespo i Luis Miguel. En el 85 Aloy va ser expulsat en veure la segona targeta groga.

En la lluita per la permanència, el CE Principat es va desfer del Construccions Modernes  Inter Club Escaldes (1-3). Pandoro, al quart d’hora, avançava l’Inter, però cinc minuts més tard Da Silva feia l’empat. Da Cunha, al 58, i Lopes, al 82, donaven un triomf al Principat que li posa les coses molt bé per allunyar-se encara més de la promoció. Igual que el Transports Couto UE Engordany, que es va imposar al Ranger’s FC per 3-0. Dos gols de Duran (49 i 79) i un de Fernandes (56) van permetre sumar els tres punts.