El Lusitans goleja i aprofita l’empat en el clàssic per ampliar distàncies

Golejada d’escàndol del líder, l’FC Lusitans, que li serveix per ampliar l’avantatge respecte dels seus màxims perseguidors, després de l’empat que es va viure en el clàssic del futbol andorrà.

El Lusitans demostra que a la Lliga Nacional encara hi ha diferències i va golejar l’FC Encamp per 0-11. A la mitja part només manava per 0-3 i a la represa va ser tota una piconadora. Bruninho es va fer un fart de marcar, anotant un pòquer de gols. Dos Reis en va fer dos, i un Pinto, Juli Sánchez, Reis i Palmitjavila en pròpia porta.

UE Sant Julià i Pidasa FC Santa Coloma s’enfrontaven amb la intenció de no perdre punts perquè el Lusitans no s’escapés. Però tots dos ho van patir en acabar empatats (1-1). Riera, que debutava amb els lauredians després de la seva tornada, marcava un penal comès sobre ell mateix. Era el minut 18. Al 83 una altra pena màxima, aquest cop a favor del Pidasa, la transformava Alejandro.

La UE Santa Coloma escala llocs i es posa segon, en superar el Burger King Inter Club Escaldes (1-3). Aquests es van avançar per mitjà de Da Silva, però cinc minuts més tard ja guanyaven els colomencs amb gols de Bernat i Luis Miguel. Gabi Riera, a prop del final, feia el tercer. En l’últim matx de la jornada, el CE Principat es va desfer de la UE Engordany per 2-0. Maicon obria el marcador al m. 8 i Pandoro feia el segon al 35.