El Lusitans guanya per 2 a 0 el Pidasa i és el nou líder

Dos gols de Víctor Hugo Moreira, en els minuts 3 i 42, van donar la victòria al Construccions La Posa FC Lusitans davant del Pidasa FC Santa Coloma.

Un resultat que converteix el Lusitans el nou líder de la Primera Divisió de la Lliga Nacional amb 28 punts, amb dos d’avantatge sobre el segon, el Pidasa.
En la tercera posició, i a només quatre punts del líder, se situa el Matecosa UE Sant Julià, que en aquesta dotzena jornada va superar per un ajustat 1 a 2 el Transports Couto UE Engordany. Francisco Girau, en el minut 38, i Sebastián Gómez, en el 60, van avançar el Matecosa, però un Óscar Duran es va encarregar de donar emoció amb l’1 a 2 en el minut 79. Abans, però, en el 65, Ricardo de Almeida, de l’Engordany, va fallar un penal.
Per la seva part, el CE Principat A, amb gols de Nuno Miguel da Silva i Daniel da Costa, un en cada part, va superar per 2 a 0 el Construccions Inter Club Escaldes. Amb aquest marcador, el Principat supera l’Escaldes en la classificació amb onze punts, un més que el rival, en la seva lluita per la permanència.
En l’últim partit de la jornada, l’Escale UE Santa Coloma no va tenir problemes per guanyar el Ranger’s FC per 0 a 5. D’aquesta manera el Santa Coloma es manté quart a la classificació, mentre que el Ranger’s tanca la taula amb 0 punts.

Ronda a la copa
A la Copa Constitució, el Principat B va guanyar per 6 a 4 a la pròrroga l’FC Encamp. L’Extremenya va fer el mateix amb l’FC Lusitans B per 2 a 0, i la UE Santa Coloma B es va imposar per 1 a 3 a l’FS La Massana.