El Lusitans paga la novatada en la Lliga de Campions amb una golejada

Resultat difícil de pair el que va patir el Construccions La Posa FC Lusitans a Malta, en el primer cop que l’entitat participava en la fase classificatòria de la màxima competició continental. Va poder avançar-se en el marcador, però de seguida els locals van començar a veure porteria amb facilitat, cosa que va ser l’inici d’una golejada d’escàndol (8-0).

I això que Bruninho va tenir una primera ocasió que podria haver posar al davant els andorrans i convertir-se en tot un cop d’efecte. Però el gol de Caruana va destapar les carències. En tan sols 23 minuts La Valletta va sumar cinc dianes. Mifsud va ser el següent a marcar. Després del quart d’hora, amb tan sols segons de diferència eren Jhonnattann i un altre cop Mifsud els que superaven Andrés. El Lusitans s’estava veient desbordat, i més amb el cinquè de Jhonnattann. Vicenç Marquès no ho veia clar i va fer saltar al camp Dos Reis per Franklim. Bruniho i Bertran provaven de crear perill a l’altra àrea, perquè tot el joc s’estava des­envolupant en camp andorrà. I quan semblava que s’arribaria al descans amb aquest marcador, una rematada de Mifsud va posar el sisè al marcador.

En la represa la intensitat va baixar, provocada per la claredat del resultat. Bruninho, el més incisiu en atac, va fer lluir Krull, que va aturar el seu xut. A vint minuts per al final Mifsud va fer el quart gol del seu compte particular. I només tres minuts més tard Agius, que acabava de sortir al terreny de joc, materialitzava el vuitè, que tancava el marcador. L’eliminatòria està sentenciada, però el Lusitans provarà de mostrar dimarts vinent una bona imatge davant la seva afició a l’estadi Comunal en el partit de tornada.