El Matecosa i el Don Pernil signen un empat en el duel dels play-off pel títol

Tant el Matecosa UE Sant Julià com el Don Pernil FC Santa Coloma van ser ahir incapaços de passar de l’empat en el duel que els va enfrontar pel títol.

El Matecosa va signar, en les botes d’Alejandro Romero, un gol matiner que arribava al minut 1 de joc. Poca història més va tenir la primera part, aquest gol a banda, ja que malgrat que els uns i els altres ho van intentar, no van poder fer un altre gol abans d’anar al descans.
La segona part va començar com havia acabat la primera, i els intents del Matecosa i del Don Pernil queien en sac foradat. El partit va estar marcat per la duresa en el joc, i de fet l’àrbitre va ensenyar un total d’onze targetes, dues de les quals van ser vermelles per a Gilbert Sánchez i Walter Wagner, aquest darrer per doble groga.
I va ser Wagner, també, el responsable d’un penal que va transformar Manolo Jiménez al minut 67. A partir d’aquest moment l’empat en el marcador es va mantenir sense cap altre  fet destacable que el ball de targetes per a un equip i l’altre.
En l’altre duel pel títol, l’Escale UE Santa Coloma es va imposar a l’FC Lusitans Construccions La Posa per 1-2. El partit va ser força emocionant, ja que va ser el Lusitans, gràcies a un gol de Pedro Miguel Reis, el que es va avançar al marcador al minut 36. Abans del descans, però, i al minut 44, Carles Sirvan va fer el gol de l’empat. No va ser fins al minut 75 que va arribar el gol de la victòria per a l’Escale, i l’encarregat de fer-lo va ser Jordi Rubio. També en aquest partit hi va haver expulsions i els equips van acabar com en l’anterior duel, amb deu jugadors sobre el camp. Els expulsats van ser Boris Antón i Jamal Zarioh.

Descens
Pel que fa als play-off pel descens, cal assenyalar que el Borda l’Arena UE Engordany es va imposar per 2-1 al CE Principat A i que el Construccions Modernes Inter Club Escaldes va guanyar per 1-0 l’FC Encamp.