El Matecosa i el Lusitans acaben amb taules

La Lliga Nacional aquesta temporada està més emocionant que mai. Això ho estan fent possible els canvis de líders que s’han produït, ja que fins a quatre equips opten seriosament al títol després d’haver-se disputat deu jornades.

El Construccions La Posa FC Lusitans i el Matecosa UE Sant Julià s’enfrontaven en un partit amb el lideratge joc. Tots dos buscaven els tres punts però finalment van empatar (1-1). Varela posava per davant els lauredians al minut 10. Les coses es van torçar per al Matecosa, perquè es va quedar amb un jugador menys al minut 32 en veure Víctor Hugo la vermella directa per trepitjar Reis. La superioritat la va aprofitar el Lusitans a un quart d’hora per al final, amb el gol de Reis que significava l’empat que acabaria sent definitiu.

El Pidasa FC Santa Coloma no va tenir compassió de l’FC Encamp, al qual va vèncer per un més que contundent 9 a 0, amb Chancha com a golejador destacat amb quatre dianes. No havien passat ni dos minuts des del xiulet inicial que Beto ja havia posat per davant el Pidasa. Chancha va marcar els seus dos primers gols quan tot just se superava la mitja hora de partit. En la segona part el domini va continuar sent completament colomenc, i així es van anar succeint els gols de Xinos, Genís, dos més de Chancha, Renato i Beto. Aquest últim també va fallar un penal al darrer minut que podria haver fet que el marcador reflectís dues xifres.

L’altra golejada de la jornada va ser la que va aconseguir l’Escale UE Santa Coloma, que va guanyar per 8 a 0 el Construccions Modernes Inter Club Escaldes. En vint minuts el partit estava més que encarrilat per als colomencs, amb les dianes de Borís, Rubio i Rodrigo. Tot i així, el marcador no es va tornar a moure fins al segon temps. Rodrigo i Boris, al 54 i 61 respectivament, feien el seu segon gol de la tarda. Quedava encara l’aportació de Bernat, que en va tenir prou amb 9 minuts per sumar un hat-trick. Concretament, els que anaven del 68 al 77.

L’únic partit sense gols va ser el que van disputar el Bar La Fira d’Andorra FC Casa Benfica i el Gestions JR CE Principat.