El Pidasa es posa líder aprofitant l’empat entre Matecosa i Lusitans

Redacció

El més beneficiat dels resultats  que es van produir en la tercera jornada va ser el Pidasa FC Santa Coloma, que se situa líder en solitari després que els seus companys fins ara al capdavant de la classificació han empatat en el matx que els enfrontava.

El partit entre el Matecosa UE Sant Julià i el Construccions La Posa FC Lusitans va ser el darrer a disputar-se. Tots dos van tenir les seves oportunitats per fer moure el marcador, però algunes vegades la falta de punteria i en d’altres l’encert dels porters va evitar que es produís cap gol.

La jornada va ser perfecta per al Pidasa, ja que li permet comandar en solitari el campionat. Els colomencs van superar l’FC Encamp per 6 a 0. El partit va quedar decidit en la primera part, amb dianes de Samir, Alejandro en dues ocasions i Beto.  El mateix Beto tornava a marcar en la represa i a un quart d’hora per al final Xinos tancava el marcador.
L’Escale UE Santa Coloma es va desfer del Construccions Modernes Inter Club Escaldes amb un contundent 0 a 5, i es va donar la circumstància que tots els gols es van marcar abans de la mitja hora. Aloy, Sirvan, Boris i Bernat, aquest últim en dues ocasions, van ser els autors de la golejada.

El Gestions JR CE Principat  va aprofitar la jornada per signar els primers punts de la temporada amb un triomf sobre el Bar La Fira d’Andorra FC Casa Benfica (5-0). Arias, al m. 33, avançava el conjunt d’Emiliano i a la segona part va arribar la sentència amb els gols de Varsi i Da Cunha, els dos d’Arroyo i el d’Armand Godoy a l’últim minut.