El Pidasa guanya el derbi i suma el ple de punts juntament amb el Sant Julià

El derbi colomenc era sens dubte el partit de la jornada. I va recaure en el Pidasa FC Santa Coloma, que es queda amb la UE Sant Julià al capdavant de la classificació i són els únics conjunts que sumen els partits que han disputat per victòries.

Els dos equips de Santa Coloma arribaven al duel igualats amb sis punts. A la mitja hora Mercadé va estrenar el marcador. El Pidasa no va decidir el duel al seu favor fins a un quart d’hora abans de l’acabament, amb Fité com a golejador.

L’altre equip que acumula un ple de punts és el Sant Julià, que va vèncer, amb problemes i per la mínima, el CE Principat (1-0). El resultat final es va quedar curt, perquè a les dues porteries hi va haver nombroses ocasions, així que el triomf se’l podria haver endut qualsevol. Els lauredians van disposar de les millors, però el travesser algunes vegades i la falta d’encert en d’altres van evitar que s’avancessin abans del minut 75, quan Llanas va engaltar de volea, tal com li venia una centrada des de la banda dreta, per fer l’únic gol del partit.

El que ha superat la derrota de la jornada anterior és l’FC Lusitans, que va guanyar 1-4 la UE Engordany. I això que els escaldencs van marcar primer, amb una diana de Mengual tot just començar l’enfrontament. Raposo va fer l’empat al quart d’hora i l’actual campió no es va posar al davant fins al 50, quan el mateix jugador feia el segon. Victor Hugo va materialitzar el tercer i Bertran, el quart.

En l’últim matx del dia, el Burger King Inter Club Escaldes va aconseguir els seus primers punts de la temporada. Va superar 2-3 l’FC Encamp. Marinho va fer el primer al 30 i el segon cinc minuts després, de penal, fet que va significar l’expulsió del porter Monteagudo. El tercer era de Najem en pròpia porta. Però l’Encamp no es va donar per vençut i va fer patir el rival, amb gols de Monteiro (m. 86) i Neira, de penal (m. 92).