El Pidasa remunta i es classifica per a les semis

Redacció

L’FC Encamp no va poder mantenir l’avantatge mínim que portava de l’anada per deixar fora l’actual campió de la Copa Constitució.

El Pidasa FC Santa Coloma va capgirar l’eliminatòria guanyant per 3-0. Rebés marcava al quart d’hora. A l’inici de la segona part ho feia Barreiro i, al minut 70, Cabinho. Amat, de l’Encamp, errava un penal al minut 83, enviant la pilota al travesser. La UE Santa Coloma, que només portava un gol d’avantatge sobre el CE Principat, s’assegurava la classificació amb una golejada (7-1). Al descans manava per 2-0 amb dianes de Salvat i Valls. En la represa Palomo reduïa distàncies, però els colomencs sentenciaven amb tres gols més de Vall i dos de Luis Miguel.

El que va tenir l’eliminatòria més plàcida va ser la UE Sant Julià, que va tornar a golejar la UE Engordany. La suma total és de 19-0. En el segon partit es va imposar per un contundent 12-0, amb quatre gols de Vila, tres de Francisco Girau, dos de Riera i un de Peppe, Muñoz i Luis Girau. Demà (21.00 hores) es disputarà a l’estadi Comunal l’últim partit d’aquesta ronda, entre l’FC Ordino i l’FC Lusitans.