El Pidasa s’imposa al derbi colomenc i acaba l’any com a líder en solitari

Del trio d’equips que encapçalaven la classificació, només un va concloure la desena jornada com a líder. Dos d’ells s’enfrontaven en el derbi colomenc. La victòria va ser per al Pidasa FC Santa Coloma, que d’aquesta manera acaba l’any líder en solitari.

Va superar el seu rival ciutadà, l’Escale UE Santa Coloma (1-3). I això que van ser els de Lluís Miquel Aloy els que es van avançar, amb un gol de Barra al minut 7. L’Escale va perdonar fallat ocasions i ho va acabar pagant. Xinos igualava el partit al minut 17. Juli Sánchez, que en les darreres jornades està veient porteria amb facilitat, feia el segon al m. 39 i el tercer a l’últim instant de la primera part. En la represa no hi va haver gols. Els dos conjunts sortien al camp sabent que l’altre equip que sortia també en el lideratge, el Matecosa UE Sant Julià, no havia passat de l’empat a zero amb el CE Principat. El matx va ser poc vistós.

El Ranger’s FC, que encara no ha sumat cap punt, va vendre cara la seva derrota davant del Construccions La Posa FC Lusitans (2-5). A la mitja hora Monteagudo avançava el Ranger’s, que va veure com cinc minuts més tard Reis empatava i Leo feia l’1-2 abans del descans. Al primer minut de la represa Leo transformava el tercer. García retallava diferències al 53, però Reis va tallar la possible reacció marcant el quart. Reis tancava el marcador de penal al temps afegit.

L’Inter Club Escaldes millora la seva situació en la classificació després de superar per la mínima la UE Engordany (3-2). Joao Antonio Pinho avançava l’Inter al minut 14, però Quintela, en el següent minut, feia l’empat. A la mitja hora Izquierdo materialitzava el segon i en el m. 32 Viegas, el tercer. A un quart d’hora del final, un gol en pròpia porta de Paulo Jorge Pinho va aportar dosis d’emoció fins a la fi. La Lliga no tornarà fins l’any vinent. Serà el 15 de gener, amb la celebració de l’onzena jornada.