El Pidasa torna a aconseguir el liderat aprofitant-se de l’empat de l’Escale

El Pidasa FC Santa Coloma torna a encapçalar la Lliga Nacional en resoldre amb facilitat el seu enfrontament de la setena jornada i en veure com el fins llavors líder, l’Escale UE Santa Coloma, no passava de l’empat.

El Pidasa va aconseguir la golejada de la jornada amb un escandalós 10 a 0 sobre el Ranger’s FC . En només 31 minuts, el matx estava decidit, amb quatre dianes de Juli Sánchez, una de Gilbert i una de Renato. Fins ben entrada la segona part, no es va tornar a moure el marcador. Els gols van ser d’Alejadro, de Samir i dos de Beto. El Ranger’s continua sent l’únic equip de la categoria que encara no ha estat capaç de sumar cap punt.

L’Escale va perdre el lideratge després d’empatar (1-1) amb el Construccions La Posa FC Lusitans. Luis Miguel va avançar els colomencs al minut 57, i en el 88 va arribar l’empat. Rivas va cometre penal sobre Raya i Leo es va encarregar de transformar la pena màxima.

El que ha aprofitat per reduir distàncies en la zona alta és el Matecosa UE Sant Julià, que va superar per 0-3 el Construccions Modernes Inter Club Escaldes. Peppe, a la mitja hora, obria el marcador per als lauredians i cinc minuts més tard Sebas Gómez feia el segon. En la segona part el Matecosa va intentar, sense sort, sentenciar de manera definitiva. No ho va aconseguir fins al 83, mitjançant Salvat de penal.

En el darrer enfrontament de la jornada, la UE Engordany va superar el CE Principat per 0-3 amb un hat-trick de De Almeida, que va marcar als minuts 17, 30 i 50. Amb el 0-2 Lopes va fallar un penal que hauria fes entrar el Principat en el partit en cas d’haver acabat en gol. Durant el partit es van produir quatre expulsions, dues per cada banda.