El projecte de la sub-19 s’estrena amb derrota

V. D.
El nou projecte de la selecció sub-19 de futbol sala, que dirigeix com a seleccionador Moi Gonçalves, es va estrenar amb derrota en un amistós disputat dilluns a la tarda a Martorell contra la selecció de Catalunya sub-16. Els catalans, entrenats per l’extanca de l’Indústrias García Rubén González, es van avançar ben aviat al marcador amb un gol de Jorge Carrasco (FC Barça Lassa). Dos minuts després, Néstor Ruiz (L’Hospitalet Bellsport) marcava el 2 a 0 i al minut 12 va arribar el 3 a 0 amb un gol en pròpia meta dels andorrans. El marcador final en aquests primers 20 minuts el va tancar Marcel Bravo (CN Sabadell).
A la represa, els de Moi Gonçalves van despertar, però van rebre el 5 a 0 als vuit minuts de començar amb un bon xut del blaugrana Jorge Carrasco. El gol de l’honor andorrà el va marcar un dels millors jugadors de la sub-19, Jose Segura (CE Sant Julià). De fet, ell ja ha jugat amb la catalana sub-16.