El Sant Julià guanya la Supercopa en un partit marcat per la duresa

El Matecosa UE Sant Julià es va adjudicar el primer títol de la temporada. Va guanyar la Supercopa al Don Pernil FC Santa Coloma per 2 a 1, en un enfrontament intens com aquells a què ens tenen acostumats els dos equips quan es troben i en què els lauredians es van veure obligats a remuntar.

La primera part va estar carregada de tensió, amb nombroses targetes per a les dues parts. La primera aproximació va ser del conjunt lauredià, amb una falta de Sebas que va rebutjar Ricard. En sobrepassar el quart d’hora, es va moure el marcador. Manolo Jiménez va treure en primera instància una falta des de la frontal de l’àrea, però la barrera es va avançar i Mejías va veure la primera groga, que acabaria sent fatal per al migcampista internacional. El llançament es va repetir i Jiménez va marcar amb un xut ajustat al pal. Al minut 25 Mejías va ser expulsat en veure la segona groga per una falta a Ramírez.
Amb superioritat, el Santa Coloma va aprofitar per agafar el domini i controlar el matx, fins que un error de Ricard en una passada el va aprofitar Gabi Riera per superar el porter i fer l’empat. El partit va quedar igualat en el marcador i en nombre de jugadors després que Genís veiés la vermella directa en una dura falta sobre Peppe. La primera part va acabar amb un balanç de 8 targetes grogues i 2 de vermelles.
En el segon temps el ritme de  les cartolines va baixar lleugerament. Els primers minuts de la represa van estar generalitzats per la falta d’ocasions, fins que Maicon va revifar el joc amb una jugada personal al minut 58, amb una internada desfent-se de tres defenses amb qui es va creuar i xutant al pal. Només 2 minuts després Peppe va fer lluir Ricard amb un llançament ajustat. En el córner posterior la mala sortida del porter va permetre a Xinos rematar amb el cap i fer el segon gol per als lauredians.
Amb el marcador en contra, el Don Pernil va anar decididament a buscar l’empat, que hauria arribat si no fos per l’encert de Perianes, que va ser nomenat el millor jugador del partit. Un potent xut de falta d’Ayala des de la frontal la va rebutjar el porter i al m. 80 una sessió errònia de Yael la va aprofitar Maicon per encarar porteria, però el seu xut el va treure Walter quan la pilota es colava dins la porteria. A continuació, un llançament d’Ayala de fora l’àrea es va estavellar al pal, va rebotar a Perianes i va tornar a picar a la fusta. En els darrers minuts el porter va fer dues grans intervencions en ocasions de Juli Sánchez i Jiménez.