El Sant Julià guanya l’Escale i agafa avantatge al capdavant de la Lliga

El Matecosa UE Sant Julià guanya avantatge al capdavant de la classificació. Va fer els deures i es va adjudicar el seu partit de la primera jornada del play-off al títol, i a més es va aprofitar de l’empat obtingut en el matx que enfrontava els seus principals perseguidors.

Els lauredians es van imposar a l’Escale UE Santa Coloma per 3-1. Wagner, al minut 20, i Salvat, al 40, marcaven per posar de cara el matx per al seu equip. Al principi de la segona part Rubio, de penal, retallava diferències i donava emoció al partit al 54, però només dos minuts després Salvat, també de pena màxima, feia el tercer. Arce va ser expulsat.

El duel entre el Construccions La Posa FC Lusitans i el Pidasa FC Santa Coloma va ser força més travat que no pas el que s’havia pogut veure una setmana abans en la darrera jornada de la fase regular. Finalment van acabat empatats a un. Les ocasions clares van ser comptades i el marcador no es va moure fins a un quart d’hora per al final, amb un penal provocat per Manolo Jiménez que Raya es va encarregar de transformar. Al minut 81 arribava l’empat. Manolo Jiménez va treure una falta i Beto va rematar per marcar. Barros, al 87, va veure la segona groga i el Pidasa va començar a acumular expulsions amb vermella directa en el temps afegit. Primer Beto, per trepitjar Leo quan era a terra, i després de la picabaralla que es va desencadenar Renato també se’n va anar al carrer per agredir un rival. Javi Sánchez, per protestar, també va veure la vermella.

En el play-off per al descens, el Gestions JR CE Principat es va retrobar amb la victòria. Va vèncer el cuer, l’FC Encamp, per 0 a 1. L’enfrontament no es va decidir fins al tram final, quan Fillola va marcar al minut 79. En el temps afegit l’encampadà Medeiros va veure la segona groga.

En el darrer matx del dia, el Construccions Modernes Inter Club Escaldes es va desfer del Bar La Fira d’Andorra FC Casa Benfica per 0 a 5. Tots els gols es van arribar en la segona part. Els autors van ser Rodríguez, Martins i Alves mitjançant un hat-trick en tan sols 17 minuts.