El Sant Julià i l’Escale s’imposen en l’anada i tenen la final més a prop

J.J.B.

Les diferències no són ni molt menys definitives, però el Matecosa Sant Julià i l’Escale UE Santa Coloma s’han posat per davant en l’anada de les semifinals de la Copa Constitució.

Els lauredians es van imposar al Construccions La Posa FC Lusitans per 1 a 0, amb gol de Sebas Gómez al minut 25. Malgrat que en la resta de l’enfrontament els dos conjunts van tenir ocasions repetides per tornar a fer moure el marcador, aquest fet no es va tornar a produir.
La polèmica de la jornada es va produir en aquesta ocasió fora del terreny de joc. L’afició del Lusitans va penjar dues pancartes en què mostraven la seva queixa perquè el jugador del Sant Julià Edu Peppe podia disputar el partit, apuntant directament al president de la Federació Andorrana de Futbol, Toni Giribet, com a responsable principal d’aquesta situació. L’argentí no ha tingut cap mena de sanció després de veure la targeta vermella en el darrer enfrontament de Copa davant l’Engordany per un insult a un rival que li havia fet una dura entrada.
En l’altre partit, l’Escale va superar el CE Principat per 3-1. Sirvan avançava els colomencs en l’afegit del primer temps, mentre que Nuevo feia l’empat al minut 63. El triomf es va decidir amb les dianes de Bernat (72) i Víctor Rodríguez (90).