El Sant Julià segueix al capdavant amb una còmoda victòria sobre el Principat

El Matecosa UE Sant Julià encapçala la classificació després de superar sense gaires problemes el CE Principat per 1 a 3. L’efectivitat de l’equip de Patri González fa que ocupi el primer lloc, amb els mateixos punts que els dos conjunts colomencs.

El Principat va desenvolupar un plantejament massa defensiu davant els lauredians i va tenir comptades vegades controlada la pilota més enllà del mig del camp, deixant que el rival en tingués sempre la possessió. Però abans que es pogués comprovar aquesta situació, es va trobar en el primer minut amb el marcador en contra, ja que Gabi Riera va aprofitar una centrada de Pinto per rematar de cap i fer el primer.
El gol va fer que els dos equips es relaxessin, i no es va posar en perill els porters, sobretot Perianes, que va tenir una feina mínima. Un cop de cap de Yael i un xut de Dani Mejías des de la frontal de l’àrea van ser les millors ocasions per al Matecosa. Els darrers 10 minuts, que van començar amb una rematada llunyana de Peppe que es va estavellar al travesser, van ser els més interessants.
En el minut 41, Rodrigo va aprofitar un mal control de Peppe per encarar a Perianes, però el defensa lauredià va ser ràpid a esmenar el seu error. Es va interposar en el camí del davanter del Principat i va permetre al porter enviar lluny l’esfèrica. Només un minut després Gabi Riera, en un contraatac, va aconseguir encarar a Germán i superar-lo, però el porter el va parar en falta. Hauria d’haver estat expulsat, però només va veure la targeta groga. La falta la va treure Peppe i el seu llançament va fregar el pal.
Semblava que amb la diferència de tan sols un gol els dos equips anirien cap als vestidors, però ja en el temps afegit Dani Mejías va transformar una falta des de la mitja lluna, enviant la pilota al pal del porter.
En el segon temps el Principat va canviar el plantejament, cosa que va comportar que el matx s’obrís més. En el m. 56, un centre xut de Pinto va anar a parar al travesser després que el porter es confiés pensant que la pilota anava fora. El conjunt d’Emiliano va tenir la millor oportunitat fins llavors mitjançant un llançament de falta de Carballo que es va escapar per sobre la porteria. El Principat ho seguia intentant i una jugada personal d’Arroyo va permetre a Rodrigo quedar-se sol davant Perianes, que va intentar superar-lo per baix, però el porter va posar bé els peus per enviar la pilota a córner.
A l’altra porteria Victor Hugo va xutar massa creuat després de rebre una assistència de Dani Mejías. En el m. 73 Rodrigo va retallar distàncies en marcar en una rematada de cap centrada per Arroyo, però l’emoció només va durar 2 minuts, el temps que va necessitar el Sant Julià per fer el tercer. En un llançament de córner, Alejandro, que havia substituït Gabi Riera, va posar el peu per superar Germán. El davanter argentí va estar a punt de fer el segon gol del seu compte particular en un contraatac, amb una volea que el porter va tenir problemes per enviar a córner.
Qui segueix el mateix del Matecosa ritme és el Don Pernil FC Santa Coloma, que va vèncer de forma clara el Construccions Modernes Inter Club Escaldes (0-4). Manolo Jiménez es va encarregar d’obrir el marcador en el m. 8 i Beto va fer el segon de penal, comès pel porter sobre Juli Sánchez. Genís va fer el tercer en el 27 i Beto, ja en el segon temps, feia de cap el quart gol a la sortida d’un córner.
Un altre que també s’ha situat amb dues victòries és l’Escale UE Santa Coloma, que va superar l’FC Encamp per 2-5. Un gol al final de la primera part de Renato el va igualar Sirvan en el m. 55, i només dos minuts després Víctor Rodríguez posava per davant als colomencs. Jonathan va fer l’empat, però l’Escale no va tardar a posar-se un altre cop per davant mitjançant un altre cop Sirvan. En els últims minuts els gols de Bernat i Boris van sentenciar.
El Construccions La Posa FC Lusitans va sumar el primer triomf en el campionat derrotant el Construccions Modernes Inter Club Escaldes per 4 a 0. Luis Miguel i Pedro van marcar en la primera part, mentre que Felipe i Barra ho van fer en la segona.