El Sideco Encamp s’acomiada de la Champions amb un triomf i dues derrotes.

El Sideco Encamp diu adeu a la Champions en caure golejat 11-0 davant el Linz

Redacció / Foto: Sideco Encamp

El Sideco Encamp va veure truncat ahir el seu somni de superar la fase prèvia de la Champions League i es va acomiadar de la màxima competició europea, on ha anat de més a menys, després de caure davant l’FC Diamant Linz per un contundent 11 a 0. Un resultat que feia que el del matx posterior entre el Doukas grec i l’Apoel de Nicòsia de Xipre fos ja indiferent per als homes d’Òscar Guerrero, que en cas d’haver superat el conjunt austríac, necessitaven un empat o un triomf xipriota per seguir endavant.

No obstant això, qualsevol il·lusió de poder passar ronda es va esfumar ben aviat. I és que encara no s’havia arribat al minut 9 de partit que dos gols de Dejan Pavlovic i un de Mirko Marinovik, que n’acabaria anotant cinc convertint-se en l’heroi del matx, deixaven l’enfrontament gairebé sentenciat, fet que va certificar Davor Arnautovic al minut 15 anotant el 4-0 amb què es va arribar al descans.

Amb els encampadans abatuts i sense forces, la represa va arrencar molt pitjor. Tres gols de Marinovik i un de Pavlovic posaven el 8-0 a l’electrònic tot just al minut 24 de joc. Els homes d’Elvir Omeragic van afluixar el ritme i els encampadans van tenir alguna ocasió per fer el gol de l’honor, però tres gols més en els darrers cinc minuts van col·locar l’11-0 definitiu.