Els homes d’Òscar Guerrero ahir al Dais Sports Hall abans del partit contra el Doukas.

El Sideco Encamp perd per 4 a 0 amb el Doukas a la Champions

Redacció / Foto: Sideco Encamp

Després de donar la sorpresa dissabte i derrotar l’Apoel de Nicòsia de Xipre, en teoria el rival més fort del grup G de la prèvia de la Champions League, que es disputa al Dais Sports Hall d’Atenes, per 1 a 2 amb gols de Leo Alves i Saviola, el Sideco Encamp va caure ahir golejat per 4 a 0 davant el Doukas grec i ja no depèn d’ell mateix per superar la fase.

Esperonats pel factor pista a favor, el conjunt grec va sortir amb molta força i encara no amb tres minuts de joc ja van obligar Rubio a intervenir en tres ocasions per desviar les rematades de Martins, Karavidas i Tsinas. La rèpica encampadana no va tardar a arribar i al minut tres i mig Zervas es lluïa a una rematada de Barbosa i repetia encara no un minut més tard a xut de Saviola.

Malgrat l’intercanvi de cops, el domini i les ocasions més clares eren per als homes de Konstantinos Rouptsos. Així, poc després del minut vuit i en la jugada següent a què Saviola tornés a posar a prova el porter grec, Tsinas superava Rubio aprofitant una assistència de Karambelas.

El gol va tornar a activar els jugadors d’Òscar Guerrero, malgrat que ni Ouali ni Saviola, en dues accions gairebé consecutives, van poder batre Zervas. Fins al descans, joc trabat i cap oportunitat clara per a cap dels dos conjunts.

Als vint segons de la represa, Tsinas, aprofitant en aquesta ocasió una passada de Karavidas, va ampliar l’avantatge per al conjunt grec. El gol tan ràpid va fer molt de mal als encampadans a qui, a més a més, els van començar a fallar les forces. Saviola es mantenia com a l’home més perillós, si bé no acabava de concretar les aproximacions a l’àrea rival. Per contra, els grecs, amb més tranquil·litat, s’acostaven amb perill als dominis de Rubio, i finalment, al 35, Karambelas anotava el tercer. Amb un Encamp ja rendit, Kondylatos, al 37, feia el 4 a 0 definitiu.

Al final del matx, el capità, Carlos Barbosa, admetia que “a la segona part s’ha notat l’esforç que vam fer dissabte” davant l’Apoel, “perquè ens van desgastar molt i al final a poc a poc s’anava acabant la benzina”. Amb tot, Barbosa, va destacar que l’equip va “competir” al primer temps, on va “tenir ocasions”, i que arribarà amb tres punts a la darrera jornada, és a dir “amb opcions”.