El Sideco FC Encamp, campió!

Novena Lliga Viatges Pantours consecutiva del Sideco FC Encamp i la dotzena en la història del club. L'equip dirigit per Lluís Cruz es va imposar en el segon partit de la final del play-off per el títol al SAE Sant Julià -segon equip del CE Sant Julià- a la tanda de penals. Els encampadans van revalidar el títol després d'un estiu mogut on es van quedar sense bona part de la plantilla després de fitxar alguns dels jugadors més importants per l'Atlètic Escaldes de segona divisió. Els lauredians, dirigits per Joan Foix, es van avançar amb dos gols de l'incombustible Jorge Dias, el segon el va marcar de doble penal. Un minut després, Javier Saviola va escurçar diferències des del punt de doble penal. Abans del descans i també de doble penal va marcar l'1 a 3 Jorge Dias que va completar el seu hat-trick. A la represa, el veterà ex jugador de futbol, Manolo Jiménez va fer el 2 a 3 i a quatre minuts del final, Javi Calvo va fer el 2 a 4. L'andalús Paquito Peña va fer un doblet per deixar l'empat final a 4. A la tanda de penals van marcar Carlos Barbosa i Javier Saviola i només Óscar Da Cunha ja que va fallar Javi Calvo i Jorge Dias a càrrec del SAE Sant Julià. Amb aquest títol de lliga, el Sideco FC Encamp jugarà la prèvia de l'UEFA Futsal Cup. L'esport del 40x20 del país tancarà la temporada amb el Canut, l'últim títol en joc d'aquest curs. El tercer classificat va finalitzar el DDS Madriu que va golejar per 2 a 7, en el segon partit, al Penya Encarnada amb dos gols d'Albert Dodero, tres de Jony Flores, un de Mariano i d'André Viana.