El somni acaba en un malson

El somni de la Ronda Preliminar de la Champions League de futbol sala va acabar en un malson per al Sideco FC Encamp. L’equip dirigit per Lluís Cruz, i liderat a la pista pel crac argentí Javier Saviola, va perdre en el segon partit del grup B contra l’equip amfitrió, és a dir, l’FC Murexin Allstars Wiener Neustadt per 8 a 4 i afrontarà l’últim partit amb l’única aspiració de sumar un punt o tres contra el campió finlandès, el Kampuksen Dynamo, que és l’únic que ha guanyat els dos partits disputats.
Els encampadans van tornar a estar desencertats en atac i aquesta vegada el sistema defensiu va fallar en comparació al primer partit. Al minut 1, Aitor Nicolino va marcar l’1 a 0 en pròpia meta en desviar una passada de Röcher. Dos minuts després, Javier Saviola va empatar, però vuit segons després els austríacs van tornar a avançar-se amb un gol de Vahid Muharemovic i el 3 a 1 va ser obra de Daniel Englisch. Abans d’arribar al descans, Carlos Barbosa va situar el 3 a 2 després d’una assistència de Javier Saviola. Mentrestant, Aitor Rubio va aturar un penal a Nuhanovic.
A la represa, l’inici per oblidar del Sideco FC Encamp els va passar factura amb gols de Mirza Jatic, Alen Muharemovic, Ante Bezer i Valid Muharemovic per situar el 7 a 2. Dos gols d’Andreu Fernandes, ex jugador del segon equip, van tornar a alimentar el somni. Això sí, els austríacs van acabar sentenciant amb un gol de doble penal de Mirza Jatic. Demà últim partit de la Champions contra el Kampuksen Dynamo, l’equip més fort.