El Tic Tapa, a l’Europa League

El títol més preuat per als clubs de la Lliga Multisegur Assegurances es disputar competició europea. A l’última jornada del play-off pel títol, només quedava una opció per classificar-se per a la prèvia de l’Europa League. El Tic Tapa UE Sant Julià tan sols havia de guanyar, però contra el campió, el Vall Banc FC Santa Coloma, i l’FC Lusitans necessitava sumar els tres punts contra l’UE Engordany. Els de Jesús Barón van fer els deures i van aconseguir l’última plaça europea en imposar-se per 2 a 1 al Vall Banc FC Santa Coloma, que ja ho tenia tot fet després d’haver conquerit el títol de competició domèstica. Abans del partit, gest esportiu amb el passadís dels lauredians als campions i, a l’inici, domini total del Tic Tapa UE Sant Julià. Al minut 4 ja va arribar l’1 a 0,  amb un gol del capità Kiko Girau en recollir un refús del porter Andrés a xut a boca de canó del mexicà Diego Nájera. Els lauredians van estar a punt de marcar el 2 a 0, però Andrés va salvar una nova  rematada a boca de canó de Nájera. Al minut 12, els de Barón no van perdonar, aquesta vegada amb un gol a porteria buida de Nájera després d’un greu error d’Andrés. Els de Richard Imbernón van retallar diferències a les acaballes del partit, amb un gol de penal, provocat per Iban Parra, de Chus Sosa.
En l’altre partit, l’UE Engordany –ja classificat per a l’Europa League– va empatar a 0 contra l’FC Lusitans. Els dos equips van afrontar el segon temps amb  deu jugadors per expulsions de Rodrigo Guida i Ramael, que van   rebre vermella directa al minut 42.

El Penya Encarnada baixa

El Penya Encarnada a la Lliga Biosphere. Necessitaven guanyar sí o sí i van perdre contra el Nóbrega Constructra FC Encamp, que disputarà la promoció contra el segon classificat de la Lliga Biosphere, l’Atlètic Escaldes. El Penya Encarnada va tenir la primera gran oportunitat amb un xut creuat d’Enric Triquell, que va refusar Friday. La resposta encampadana va ser un cop de cap d’Isaac Pedrós al travesser. A la segona part, Andreu Matos va marcar el primer al minut 78 en aprofitar una sortida de porteria de Jordi Rodríguez i marcar amb un toc suau. Tot seguit, Rodríguez va aturar un penal a Jonathan Ferreira i Rashid Idriss va estar a punt d’empatar, però tot sol la va enviar a fora. A les acaballes, els de Carlos Sánchez, El maño, van sentenciar amb gols de Ferreira i un de penal de Rafa Martins.