El Vall Banc sent també l’alè de l’Inter

El títol de la Lliga Multisegur Assegurances compta amb tres aspirants. El vigent campió, el Vall Banc FC Santa Coloma i la UE Sant Julià i la gran sensació d’aquest curs, l’Inter Club Escaldes. Després de la disputa de la tercera jornada del play-off, el Vall Banc FC Santa Coloma, líder, sent l’alè dels altres dos aspirants. L’equip dirigit per Marc Rodríguez va empatar 1 a 1 contra la UE Sant Julià i ja té a només un punt els lauredians i els escaldencs.
Els de Jesús Barón es van avançar ben aviat al marcador i va ser al minut 5 amb un gol de Josele Aguilar. El davanter de la UE Sant Julià va rematar creuat una centrada per la dreta de Walter Fernández que va aprofitar un regal de Víctor Rodríguez. Els lauredians van tenir una millor posada en escena, amb una pressió alta que va ofegar l’equip colomenc. Al minut 8, Eloy Casals va enviar a córner un xut llunyà de Josele Aguilar. La pilota estava a punt d’entrar per tot l’escaire. La UE Sant Julià va gaudir de la segona oportunitat de gol al minut 24 en una combinació entre Enric Pí i Toni Lao que l’ex del Sabadell va finalitzar, però Eloy Casals va salvar l’1 contra 1. Abans del minut 30, el Vall Banc FC Santa Coloma va despertar i al minut 26, Chus Sosa ho va provar amb un tir de rosca que va sortir desviat. Tot seguit, al minut 32, el mexicà Diego Nájera va rematar de cap una centrada de Juanma Torres per la dreta per empatar el partit a 1.
A la represa, una oportunitat per a cada equip. Primer amb un cop de cap de Diego Nájera per sobre del travesser, després d’una centrada per l’esquerra de Pedro Santos i després amb un xut que va refusar Eloy Casals. Els dos equips van ser incapaços de crear molt més joc ofensiu i el partit va acabar amb aquest empat que beneficia molt l’Inter Club Escaldes.
Els d’Adolfo Baines, en un partit de molta lluita i molt tàctic, van imposar-se per 1 a 0 a la UE Engordany, que està més pendent de la final de la Copa Constitució Protecvall que no de continuar avançant posicions a la Lliga Multisegur Assegurances. Això sí, els de Filipe Busto van demostrar que són un equip difícil de batre i els escaldencs, després de picar molta pedra, van aconseguir al minut 79 el gol de la victòria. El jugador de la Seu d’Urgell Iván Vigo va fer bona una assistència de Bruninho després d’una deixada del veterà Santi Triguero.  L’Inter Club Escaldes continua tercer per l’average empatat a punts amb la UE Sant Julià. Diumenge aquests dos equips s’enfrontaran a les 16 hores.

Un gol de Luanda i una aturada de Marcelo apropen al descens directe a l’FC Encamp

Un gol al minut 77 del capità de l’FC Lusitans, Luis dos Reis, més conegut com a Luanda, i una aturada del porter Marcelo als minuts d’afegitó apropen l’FC Encamp al descens directe. Els encampadans es van avançar al minut 51 amb un gol de Tete després de driblar a Marcelo, i van tenir dues ocasions més del traçut extrem andalús, però Adri sota pals i Marcelo després van salvar el segon i tercer gol de l’Encamp. El Lusitans es va trobar amb un regal defensiu dels de Carlos Sánchez, El Maño, i van marcar el gol de l’empat. El Lusitans s’allunya de sis punts de l’FC Encamp.