El vigent campió de la Copa, eliminat

Setmana negra per a l’UE Santa Coloma. El vigent campió de la Copa Constitució, que té molt complicat classificar-se per al play-off pel títol, va quedar eliminat als quarts de final de la Copa Constitució Protecvall 2018 en perdre per 1 a 2 contra l’FC Lusitans. L’equip dirigit per Roger Culleré necessita un miracle per entrar dins del grup dels quatre primers de la Lliga Multisegur Assegurances i té la classificació per disputar la prèvia de l’Europa League força complicada. Necessitaria un miracle.
Al primer partit dels quarts de final de la Copa Constitució, l’UE Santa Coloma es va topar amb el bon entramat defensiu creat per l’extècnic dels colomencs Emiliano González. L’entrenador, que va donar-los el curs passat el títol de la Copa Constitució, es va convertir en l’autèntic botxí. Al minut 33, Xavi Vieira va fer avançar l’FC Lusitans en recollir una pilota morta dins de l’àrea petita. A la represa, al minut 59, Joan Salomó va empatar i va fer somiar amb la remuntada l’UE Santa Coloma, però un cop de cap del veterà central de la Costa d’Ivori, Méïté, al minut 83, va decantar el triomf per als Lusitans. Els colomencs van acabar el partit amb moltes protestes cap a la tripleta arbitral, ja que consideraven que l’FC Lusitans havia perdut molt de temps. Es van descomptar set minuts.
Qui jugarà les semifinals, el 4 d’abril, amb l’FC Lusitans serà el Vall Banc FC Santa Coloma. El vigent campió de la competició domèstica i finalista el curs passat de la Copa va eliminar, al segon partit de quarts de final, el Penya Encarnada. Els de Richard Imbernón van vèncer per 0 a 3,  amb gols d’Iban Parra de penal –en aquesta jugada va ser expulsat Gilbert Sánchez–, Chus Sosa i Juanma Torres.
A banda, el Tic Tapa Sant Julià es va desfer del Nóbrega Constructora FC Encamp per un pírric 0 a 1, amb un gol al primer temps d’Enric Pi. Al tancament d’aquesta edició s’estava jugant l’Inter Escaldes contra l’Engordany.