El VPC acaba l’any amb dubtes en patir la quarta derrota seguida

Víctor Duaso

No han guanyat cap partit fora de casa i el 2016 en disputaran cinc com a visitants per tres com a locals. El balanç del VPC Andorra, en l’últim matx del 2015, no convida a l’optimisme ja que només han guanyat quatre partits a l’Estadi Nacional i n’han perdut quatre a fora, tots els que han jugat com a visitants, i es troben a la zona baixa de la classificació al grup 2 de Promoció d’Honor. Els de Manuel Romo van consumar la quarta derrota consecutiva en perdre per 29 a 32 contra el Tolosa Lalande Aucamville.
El VPC va oferir un joc irregular amb errors innocents en defensa. Primer es va avançar el Tolosa Lalande amb un assaig no convertit. La reacció va arribar al minut 29 amb un assaig de Dani Márquez transformat per Josep Maria Simón. El Tolosa Lalande va respondre amb un assaig, que després va ser transformat. Amb el 7 a 12, el VPC va capgirar el marcador amb un assaig de Reikashvili transformat per Simón i abans d’arribar al descans va arribar la jugada tonta del partit. El Tolosa va fallar un cop de càstig, l’oval va picar al pal i el refús el va recollir un francès per fer un assaig, que després va ser transformat per deixar un 14 a 19 al descans. A la represa, Simón amb un cop de càstig i un assaig de Kim Jordan van deixar un 22 a 19. El Tolosa va escurçar diferències amb un cop de càstig (22 a 22), però Dickens va fer un nou assaig. A poc per al final, reacció francesa i derrota andorrana.