Un moment del matx d’ahir entre el VPC i L’Arize a l’Estadi Nacional.

El VPC apallissa L’Arize i ja pensa en el partit contra el Toulouse

Redacció/Foto: Jonathan Gil

El VPC es manté ferm en la seva persecució al Toulouse Lalande Aucamville, a qui visitarà el cap de setmana vinent, després de derrotar ahir amb comoditat L’Arize per un contundent 43 a 20 i consolidar d’aquesta manera la segona posició de la Promoció d’honor de la Lliga d’Occitània.
Els homes de Jonathan Xepi García i David Kirikaixvili es van avançar ja al minut tres amb un assaig de Lasha, el gran protagonista del matx, ja que va anotar dos assajos més, i la posterior transformació de Ramas. Dos xuts a pals després d’un cop de càstig ajustaven l’electrònic al minut vint (7-6), tot i que va ser un miratge. Un assaig col·lectius i un de Beka, amb les pertinents transformacions de Ramas que havia fallat un xut a pals minuts abans van col·locar el 21 a 6 al descans.
A la represa, un cop de càstig i la segona marca de Lasha van situar el 31 a 6 al marcador. Després d’un assaig dels francesos, les anotacions de Pau i Lasha en tot just cinc minuts sentenciaven ja el matx amb un clar 43-13 que l’Arize només va poder ampliar amb un nou assaig a vuit minuts del final.
García es mostrava “molt satisfet” després del partit, tant per la imatge donada, la “millor a l’Estadi Nacional”, com per les errades comeses sobretot després d’anotar que deixen “un bon marge de millora”. I ja pensaven en la visita al líder, “un partit on tenim molt a guanyar i poc a perdre”.