El VPC cau contra el Rieumes i torna al camí de la derrota

Les imprecisions, els cops de càstig fallats, les individualitats i la falta de concentració van ser els errors que l’entrenador del VPC, Micheal Broad, va apuntar com a causa de la nova derrota, ahir, per 8 a 16 davant del Rieumes al camp del Consell.

El partit es va complicar amb el primer assaig del conjunt francès als dos minuts del partit. Amb el 5 a 0, Abelló va disposar de dos cops de càstig que haurien permès als tricolors ajustar el marcador i, fins i tot, situar-se al  davant. En el 26, el Rieumes ampliava la diferència fins al 8 a 0 amb un cop de càstig. Abans d’arribar al descans Abelló va situar el 3 a 8 amb un cop de càstig. En la segona meitat, en el 41, Magallón va fer l’únic assaig del VPC i situava el 8 a 8 al marcador, que donava esperança als andorrans. Una il·lusió que va trencar un cop de càstig i un nou assaig del conjunt francès.

Michael Broad no va sortir gens satisfet de l’actuació dels seus homes en el partit, tot i que, de moment, no veu perillar la permanència.