El VPC fa un pas enrere i cau a domicili contra el cuer de la Lliga

A priori ho tenien tot de cara: una millora considerable des que Michael Broad ha agafat de les regnes de l’equip i una visita a domicili al cuer, que no havia vist la victòria des del començament de temporada.

Però aquestes premisses no van arribar a ser mai consumades i el VPC va tornar a Andorra amb una nova derrota sota el braç, aquest cop contra el Boulou.
Sens dubte els de Broad van fer un pas enrere quant al joc. La millora mostrada en les darreres jornades, en què van aguantar fins al darrer minut contra el segon de la taula, va resultar ahir superada per un rival que, tot i ser inferior en molts nivells, es va mostrar superior en tot moment sobre el terreny de joc i des del primer minut del matx. El dur joc que van desplegar els francesos i la intensa pluja van ser un còctel fulminant per a la defensa andorrana, que a la fi de la primera meitat ja anava per sota en el marcador amb un 10 a 6, que no era més que un avanç de com s’acabaria el partit.
Tot i els esforços de Broad en la segona meitat amb un destacat Gadnidze encarregat de tots els assajos del VPC, aquests no van ser suficients i van tornar a territori nacional amb un resultat final de 16-11.