El VPC no surt del pou i suma la sisena derrota consecutiva

Redacció

Situació preocupant la del VPC. Ha sumat sis derrotes en les sis primeres jornades, cosa que el fa estar en la cua de la classificació de forma permanent. I, a més, ara les diferències s’amplien després de perdre amb el Tarascó per 14 a 17.

Rebia un Tarascó que arribava al camp del Consell penúltim, amb tot just un triomf. A Andorra ha aconseguit el segon. Hinds, amb una penalitat al minut 8, posava al davant els locals, que veien com Sánchez igualava el marcador al minut 26, també mitjançant un cop de càstig. En dos nous xuts encertats, l’australià posava el 9 a 3, resultat amb què es va anar al descans.

Tot just començar el segon temps tot es posava de cara amb un assaig de Magallón, que Hinds no va transformar. El VPC tenia coll avall el matx. Però al 46 una marca de Sánchez, transformada per Bonnet, feia que el marcador s’ajustés (14-10). Els andorrans no van estar encertats en atac, fet que va fer que acabessin sumant una altra derrota. Es va materialitzar a tres minuts del final, amb un assaig col·lectiu transformat dels francesos.