El VPC s’adorm quan ho tenia tot fet i posa ombra al triomf

No va rematar la bona feina i va patir de manera innecessària. El VPC Andorra, amb ganes de treure’s el mal regust de l’últim partit disputat a l’Estadi Nacional, on va guanyar al Lavelanet però va entrar en totes les picabaralles possibles, va assolir una victòria més, i ja són tres, superant per 23 a 17 un fluix rival, el Cazères. Els de Manuel Romo van dominar fins que van arribar al 23 a 7. A partir de llavors es van adormir i van patir de valent.
Va ser una primera part còmoda. El Cazères físicament era infinitament inferior als andorrans. Dos cops de càstig de Josep Maria Simón van posar al davant els andorrans i després Jamrulidze va aconseguir un assaig transformat per Simón. Un 13 a 0 i la sensació de ser molt superiors al rival. El Cazères es va trobar amb un regal i va fer un assaig transformat. L’alegria dels francesos va durar molt poc i Simón, de cop de càstig, situava el 16 a 7 al descans.
Els de Manuel Romo van dominar a plaer i Jamrulidze va convertir un nou assaig transformat per Simón. Amb el 23 a 7 semblava que tot era bufar i fer ampolles. Manuel Romo va decidir rotar i el Cazères, amb un cop de geni, va estar a punt de donar un disgust a un VPC Andorra massa relaxat.