El VPC s’imposa contra el Seilh en un partit marcat per les penalitats

M. F.

El VPC va començar l’any i la segona volta de la lliga amb victòria. D’aquesta manera, i després d’una gran primera part en què va dominar, es va imposar al Seilh Fenouillet per 9-0.

Així, tornava a demostrar que és superior al Seilh i que, per tant, els sis punts que li van ser retirats després del partit que els va enfrontar en la primera volta farien que el VPC pogués estar més endavant a la classificació.
El VPC va sortir amb ganes de vèncer el rival i de mostrar sobre el terreny de joc que el podia superar i, de fet, va aconseguir sis dels nou punts en aquest primer temps, gràcies a dues penalitats transformades per Marc Abelló.
Després d’haver intentat transformar dues penalitats en els primers minuts de la primera part, els tres primers punts van arribar al minut 22, després que l’equip tractés, en nombroses ocasions, marcar. El VPC dominava i el rival havia d’esforçar-se per impedir que el marcador fos més important a favor del VPC. I després de la primera penalitat transformada, Abelló va ser l’encarregat de transformar la segona tot just un minut després que arribessin els primers punts. D’aquesta manera, es va arribar a la mitja part.
La segona part va començar en els primers compassos amb domini del VPC, i en el minut 8 Roger Fité feia, a través d’un xut a pals, que pugessin al marcador tres punt més per fer el 9-0. A poc a poc el Seilh anava agafant força tot i que va ser incapaç de superar la defensa del VPC. Al final del partit es van poder veure picabaralles entre els jugadors, nerviosos perquè l’àrbitre xiulés ja el final del partit.
L’entrenador, Dídac Martínez, va destacar que l’equip havia fet una “bona primera part” i va afegir que a la segona els havia passat factura les baixes i les vacances de Nadal. De fet, va destacar que l’equip està notant molt aquestes baixes, que fan que no es pugui tenir mai el mateix grup “per fer les coses bé”. Ahir, tot i que es va recuperar Josep Magallón, eren baixa Àlex Fernández i Edisher Jamrulidze.