El VPC treu el peu de l’accelerador i el Tarascó li passa per sobre

Víctor Duaso

Tot anava bé. El VPC Andorra estava superant en totes les facetes del joc el Tarascó, el líder invicte de Promoció d’Honor, fins i tot superaven els francesos a la primera part amb un 7 a 5. Semblava que sumarien la quarta victòria consecutiva a l’Estadi Nacional, però els de Manuel Romo, amb tot a favor, van patir en cinc minuts al segon temps tres errors calamitosos que van donar vida a un Tarascó molt renovat respecte al de la temporada passada, més en concret el de la picabaralla que va acabar amb tres anys de sanció per al seu entrenador per una trista picabaralla a la Copa Pirineus.
Aquest equip no té res a veure amb aquell. Molt físics i durs, però més nets si és que es pot dir d’aquesta manera. En els primers 40 minuts, Josep Maria Simón va fallar un cop de càstig. Poc habitual en ell. Al minut 27 i amb Simón sancionat va arribar l’assaig del Tarascó, que no va ser transformat. Tres minuts després, Jamrulidze va fer un assaig transformat per Josep Maria Simón per deixar el 7 a 5 camí de vestidors.
A la represa, la bona imatge de solidesa dels de Manuel Romo va quedar en un no res i això que Simón va posar el 10 a 5 d’un cop de càstig. Abans n’havia fallat un altre més. Del minut 19 al 25 hi va haver tres assajos regalats pel VPC al Tarascó. Tres errors incomprensibles. Manuel Romo es mirava Cristian Pons i no s’ho creia. A més a més, l’àrbitre tenia pressa i va xiular el final del partit abans d’hora. Al segon temps, el VPC no va existir.