Un moment del partit entre la UE Sant Julià i M-Perruquers Atlètic Escaldes.

Els equips de la Lliga Unida s’acomiaden de la Copa

Redacció/Foto: Jonathan Gil

Les semifinals de la Copa Constitució Protecvall no comptaran amb cap representant de la Lliga Unida. I és que la UE Engordany i la UE Sant Julià van posar ahir fi als somnis de Nova Constructora Penya Encarnada i M-Perruquers Atlètic Escaldes de colar-se entre els quatre millors de la competició.
El Penya Encarnda, que ja va eliminar l’FC Encamp als vuitens de final, va estar a prop de donar una nova sorpresa. Un gol de Brahim Chighen al 69 va fer pensar en una nova gesta, que van evitar els gols de Sebas Gómez i Miguel Ángel Laborda en els minuts 82 i 87.
En el duel entre el quart classificat de la Lliga Multisegur Assegurances i el quart de Lliga Unida els lauredians no van donar cap opció al conjunt de Luis Gonçalves. Ja al minut 10, Cisse es llança en planxa des de la frontal de l’àrea petita per rematar una centrada de Blanco des de la dreta i superar l’estirada de Perianez. Els homes d’Andrés Rueda dominaven amb comoditat i al 35, Mendy anotava el segon culminant una jugada personal per la banda esquerra. Al segon temps, Méndez queda sol davant el porter i anota el tercer després de driblar-lo.
En els altres dos partits, la UE Santa Coloma va derrotar l’Inter Club Escaldes amb un gol de Jesús Rubio a l’últim minut de la pròrroga, i el Vall Banc Santa Coloma es va desfer de l’FC Lusitants per 6 a 0.