Els germans Casal a l'arribada a la meta de la plaça Coprínceps.

Els germans Casal guanyen la 1a La Sportiva Andorra Trail

Redacció/Foto: Jonathan Gil

Els germans Marc i Òscar Casal es van adjudicar ahir la primera edició de La Sportiva Andorra Trail,  que va aplegar finalment 76 corredors dividits en 38 equips, després de guanyar també la segona etapa, aquesta de 33 quilòmetres i 2.000 metres de desnivell, entre Sant Julià i Escaldes-Engordany.
Els vencedors van completar el segon tram de la prova en 3 hores i 20 minuts per davant del tàndem, també segon la jornada de dissabte, format per Guillem Campeny i Martí Lázaro, que van aturar el crono en 3.21.11. Sintu Vives i Carlos Fernández, quarts dissabte, van arribar en tercera posició (3.52.45) però no van poder retallar tot l’avantatge que els portava la parella gironina formada per Toni Bes i David Coma, tercers dissabte i que van aconseguir també el tercer lloc en la general.
En categoria femenina es va repetir també el podi de dissabte amb la victòria per a la parella integrada per Imma Parrilla i Sandra Castellanas (4.39.26), que van tornar a superar còmodament Sandra Almeida i Laura Larregola (5.49.14) i l’equip format per Fernanda Barbosa i Maria Grau (6.30.48). Finalment, en categoria mixta, nova victòria de David Julià i Emma Roca (4.36.24) i segon lloc també igual com en la primera etapa de dissabte per a Sabrina Solana i Davi Piñol. Isabel Pelegrina i Josep Gibert (5.02.32) van entrar tercers a la plaça Coprínceps però no van poder desbancar del tercer lloc de la general la parella formada per Pedro Correia i Anna Artal.