Els gols de Juli Sánchez decideixen el derbi colomenc a favor del Pidasa

Redacció

El derbi colomenc era el principal centre d’atenció del començament de la segona volta de la Lliga Nacional. La victòria va ser per al Pidasa, que comparteix la segona plaça amb el Lusitans, tots dos a tan sols un punt del líder.

La tensió que sempre es viu en duels amb rivalitat ciutadana va fer que s’arribés a veure fins a deu targetes grogues i una de vermella. Això sí, les ocasions no van faltar per a totes dues parts i el Pidasa es va endur el matx per 1 a 2. Juli Sánchez va permetre que els de Xavi Roura aconseguissin la victòria. Als 10 minuts va picar la pilota per sobre del porter per inaugurar el marcador. Roca, aprofitant un mal rebuig dins l’àrea, va materialitzar la igualada.

El resultat no es va tornar a moure fins a un quart d’hora per al final de l’enfrontament. Àlex Martínez fer caure dins l’àrea Beto sent l’últim defensor, així que l’àrbitre va xiular penal i el va expulsar. Juli Sánchez no va perdonar en el llançament de la pena màxima. Boris va poder fer l’empat en el temps afegit. Ho tenia tot de cara per marcar al segon pal, però va enviar la pilota fora.

El Matecosa UE Sant Julià va saber defensar per primera setmana el lideratge guanyant el Construccions Modernes Inter Club Escaldes per 0-2. Sebas Gómez va fer el primer a la mitja hora de partit i només tres minuts després Víctor Hugo feia el segon, que acabaria sent el definitiu. Al minut 70 els lauredians es van quedar amb un jugador menys per l’expulsió per doble groga de Sebas Gómez. El que també continua perseguint al Matecosa és el Construccions La Posa FC Lusitans, que va superar el Gestions JR CE Principat per 2 a 0. Barros avançava el Lusitans al minut 28 i, tot i les ocasions que va tenir el conjunt de Vicenç Marquès, l’enfrontament no es va decidir fins a l’afegit de la segona part. Raya marcava just abans del xiulet final.

El que va aconseguir no agreujar més la seva situació en la cua de la classificació va ser el Bar La Fira d’Andorra FC Casa Benfica, que va vèncer tot un rival directe com és l’FC Encamp (4-1). I això que els encampdanas es van posar per davant amb una diana de Pandoro als vint minuts. Arroyo feia l’empat al 35. Tot just reprendre’s la segona part, Estregues marcava per donar avantatge al Casa Benfica, que va posar la sentència amb els gols d’Alves i Arroyo.