Els gols a pilota aturada tornen a condemnar l’FC Andorra

L’estratègia del rival està fent molt mal aquesta temporada. Dos gols a pilota aturada en el primer terç de la segona part van portar que l’FC Andorra sumés una derrota (2-0) a Tarragona davant el Torreforta, un dels conjunts de la part baixa de la classificació.

Emili i Pujol no es van poder desplaçar, el primer per una gastroenteritis i el segon per tenir febre, els quals se sumaven a les baixes dels lesionats Cristian, Toscano i Mejías. Les coses es van complicar més amb la lesió a la mitja hora de Lima. El central es va trencar el quàdriceps en fer una passada llarga, que el farà estar unes quantes setmanes apartat dels terrenys de joc. En la primera part les forces van estar repartides, sense que cap dels dos equips aconseguís un domini absolut. La millor ocasió visitant va ser de Sebas, que rematava des de l’àrea petita i veia com el porter rebutjava la pilota.

En la segona part el Torreforta es va avançar. Una falta des de la frontal la va colar Castro per l’escaire. Era el minut 55. Calia reaccionar, però es van trobar ràpidament amb el segon, només tres minuts després, mitjançant un córner que va rematar Alamán. Amb dos gols de desavantatge van a anar a retallar diferències, sense premi, tot i que la circulació de pilota era bona i les arribades per banda, contínues. Moisés, Ludo, Darío i Leo van estar a prop de marcar.

L’FC Andorra suma quatre partits consecutius sense guanyar, amb dos empats i dues derrotes. Encara està en una situació còmoda i “tenim tranquil·litat, perquè tot això és molt llarg”, indica l’entrenador, Justo Ruiz. Davant del Torreforta “l’equip ha treballat bé”, però no va aconseguir l’objectiu dels punts. I és que la temporada serà complicada: “La realitat és que estem en una situació difícil, perquè és molt difícil sumar punts tant a casa com a fora.”