Els partits de l’Encamp i el Casa Benfica queden inacabats per falta de jugadors

La tornada dels quarts de final la tenien molt coll avall els que s’havien imposat en l’anada, així que no van patir per superar la ronda i classificar-se per a les semis de la Copa Constitució, en què es trobaran els quatre millors equips de la Lliga. Això sí, aquesta eliminatòria serà recordada perquè tres partits han quedat suspesos pel mateix motiu, la falta de jugadors d’un dels implicats. Avui ha passat en dos.

Si en l’anada el matx entre el Bar La Fira d’Andorra FC Casa Benfica i l’Escale UE Santa Coloma no es va reprendre al descans perquè el Casa Benfica s’havia quedat només amb sis jugadors entre expulsats i lesionats, ahir va succeir el mateix en el partit entre l’FC Encamp i el Pidasa FC Santa Coloma. En l’anada havien guanyat els colomencs per 0-9. Els encampadans van començar el matx amb només vuit jugadors i al descans perdien per 10-0. El delegat va informar a l’àrbitre que dos dels seus jugadors estaven lesionats, així que no es podia reprendre el partit, que, com va passar en el cas del Casa Benfica, no se seguirà disputant en una altra data per la claredat del marcador. Els golejadors del Pidasa van ser Renato amb quatre dianes, Nastri i Danilo amb dos, i Javi Sánchez i Xinos amb una.

El Casa Benfica va tornar a ser reincident. Ho va fer en l’anada i també en la tornada. Al minut 69 es va haver de suspendre el partit amb l’Escale. Va començar el matx amb només deu jugadors. En el minut 47 Pinto va ser expulsat i les lesions de diferents futbolistes van comportar que no es pogués continuar. Els colomencs vencien per 4 a 0, amb dues dianes de Rodíguez i una de Vall i Rodrigo. L’Escale arribava amb una renda de 0-7. Aquest enfrontament també es donarà per tancat.

El Construccions La Posa FC Lusitans tenia un avantatge de 0-6 sobre el Construccions Modernes Inter Club Escaldes. Aquest cop es va imposar per un resultat més curt (2-1). Leo obria el marcador a la mitja hora, Pinho empatava al 82 i Barros donava el triomf al 86. En partit avançat, el Matecosa UE Sant Julià s’havia imposat dimecres al Construccions Buiques Ranger’s FC per 8 a 1. En l’anada havia guanyat per 0-3. Les semifinals tindran els enfrontaments entre l’Escale i el Lusitans, i el Pidasa amb el Sant Julià. L’anada es disputarà diumenge vinent, mentre que la tornada serà l’1 de maig.