Els tricolors perden opcions després de caure a Ponts

J. J. B.

La llarga llista de baixes amb què es desplaçava l’FC Andorra condicionava el plantejament a desenvolupar. I aquest va ser un dels aspectes pels quals els tricolors van acabar derrotats a Ponts per 2 a 1, resultat que els allunya de les primeres posicions.

Els andorrans, que no van poder comptar amb Dani Mejías perquè encara no tenia el trànsfer, van sortir a endur-se el partit. Riera i Cristian van estar a prop d’inaugurar el marcador amb dues rematades. Però van ser els lleidatans qui es van posar per davant. Al minut 17 una pilota morta dins l’àrea després del llançament d’una falta va servir al Ponts per fer el primer gol. Al 40 es va produir el 2-0, en la jugada polèmica del matx. Es treu de porteria i, en el salt al mig del camp per tocar la pilota, Somoza queda estirat a terra en caure malament. Els lleidatans van aconseguir el control de l’esfèrica i, mentre els jugadors tricolors demanaven que la llancessin fora, van continuar la jugada, que va acabar amb gol.
Al descans es va produir el canvi obligat de Cristian, que amb febre es veia incapaç de continuar sobre el terreny de joc. En la represa els tricolors van sortir més agressius, fet que va desembocar en un gol de Toscano des de fora l’àrea al 56. El domini va ser dels visitants, però no es va poder materialitzar cap ocasió més, tot i que Riera i Toscano van tenir l’empat en les seves botes.