Emili Pérez signa el 7è lloc en la Copa d’Europa de màsters

J.J.B

La Copa d’Europa de màsters va ser la primera prova que es va disputar de la Setmana internacional de ciclisme màster, que se celebra cada any a Mallorca. El representat del Principat més destacat de la cita va ser Emili Pérez, amb la 7a plaça.

Pérez participava en la cursa de 40 a 49 anys, juntament amb Xavi Pérez i Francesc Castillo, que constava d’un circuit a completar en diferents voltes per un total de 69 quilòmetres. En el segon pas per meta es va escapar un grup de dotze corredors, fins que el danès Jan Birk Oxlund es va avançar a la resta per acabar en solitari amb un temps d’1.39.51 hores. Els altres ciclistes es van disputar el podi a l’esprint, en què Emili Pérez va entrar 7è a 45 segons, el seu millor resultat en aquesta prova. L’alemany Jueren Sopp i el belga Kenny Viktor de Marteleire van ser segon i tercer, respectivament, a 43 segons del vencedor. En la categoria 40-45, Pérez va ser quart, així que va rebre un diploma per la classificació obtinguda. Per la seva part, Xavi Pérez va acabar en la 15a posició a 3.24 minuts i Francesc Castillo, en la 51a a 4.16.
David Fernández i Eladi Sánchez van prendre part en la cursa de màster 30 i 35, amb un traçat de 80,5 quilòmetres. Sánchez va ser 24è a 54 segons del vencedor, l’espanyol Javier Peris, que va completar el circuit amb 1.56.00 hores, superant a l’esprint el seu compatriota Raúl Jiménez, que es va quedar a 1 segon, i l’alemany Martin Brechmann, a 5. Fernández va finalitzar en la 51a plaça a 59 segons.
La pròxima prova a l’illa mediterrània és el Trofeu Internacional de màsters, que serà demà. Dimecres començarà el Challenge Volta a Mallorca.