L’Atlètic Club Escaldes va frenar el líder en la primera jornada del play-off.

Empat entre Atlètic i Inter i triomf de la UE Sant Julià en l’arrencada del play-off

Redacció / Foto: RC Audiovisuals

Tot just tres dies després d’haver-se enfrontat a la semifinal de la Copa Constitució, Atlètic d’Escaldes i Inter d’Escaldes es van tornar a veure les cares ahir en la primera jornada del play-off pel títol de la Lliga Multisegur Assegurances, en un duel que, com la Copa, va acabar en taules. Víctor Pérez va avançar l’Atlètic quan tot just s’havien disputat cinc minuts de joc, i l’equip d’Albert Gómez va defensar el resultat fins a les acaballes del matx, quan Gerard Artigas, al minut 79, va igualar l’enfrontament.

En l’altre partit de la jornada, la UE Sant Julià va superar la UE Santa Coloma per 2-1 amb gols de Casas i Freire.
En el play-off per la permanència, l’FC Ordino va superar la UE Engordany per 0-2 amb gols de David Corominas, al minut 15, i Lluís Martins, al 89, mentre que l’FC Santa Coloma va superar el CE Carroi per un clar 4-0 amb dianes de Guillaume López, minut 37, Grondona, al 48 i al 86, i d’Enric Pi al minut 80.

D’altra banda, en el play-off d’ascens de la Lliga Unida, l’Immobiliària CISA FS la Massana va superar per un contundent 1 a 5 el Restaurant Manacor UE Extremenya, que s’havia avançat en el marcador amb un gol de Vales a la mitja hora de joc. En l’altre partit, empat a un entre el CF Atlètic Amèrica i Penya Encarnada d’Andorra.