El seleccionador Koldo Álvarez De Eulate aspira a què els seus jugadors puguin continuar amb la ratxa de partits sense perdre.

En joc la ratxa d’un any sense perdre

El 10 d’octubre del 2017, la selecció d’Andorra absoluta va perdre el seu últim partit. El combinat dirigit per Koldo Álvarez De Eulate va rebre un dur correctiu a Riga contra Letònia en el darrer matx del PreMundial contra Letònia per 4 a 0. Aquell va ser el 86è partit consecutiu sense guanyar. Davis Ikaunieks, Velerijs Sabala, amb dos gols, i Igors Tarasovs van ser els botxins de la selecció. A partir de llavors, la selecció ja suma cinc partits consecutius sense perdre amb victòria en un amistós contra Liechtenstein per 0 a 1, dos empats a 0 també en dos amistosos contra Cap Verd i Emirats Àrabs Units i dos empats a l’inici de la UEFA Nations League contra Letònia (0 a 0) i contra Kazakhstan (1 a 1). Entremig, 455 minuts consecutius sense encaixar un gol, però aquesta ratxa la va trencar Kazakhstan amb un gol al minut 68 del defensa central Yuri Logvinenko. Només queda una ratxa i aquesta és la d’un any sense perdre. Per tant, aquesta fitxa es posarà demà en joc al Boris Paichadze Dinamo Arena de Tbilisi (Geòrgia) contra la selecció que és líder del grup 1 de la Lliga D de la UEFA Nations League.
A la llista de Koldo Álvarez De Eulate torna el migcampista del FC Andorra, Marc Pujol, lesionat greument el curs passat i recentment recuperat. També torna el veterà mitja punta del Vall Banc FC Santa Coloma, Juli Sánchez, i s’estrena el jove migcampista del FC Andorra, Marc Ferré. No podrà jugar contra Geòrgia Jordi Aláez per acumulació de grogues, però sí que viatja amb la selecció com també ho fa Xisco Pires com a tercer porter.
Geòrgia arriba a aquest partit amb dues victòries contra Kazakhstan per 0 a 2 amb gols de Giorgi Chakvetadze i Giorgi Chakvetadze en pròpia meta, i contra Letònia per 1 a 0 amb gol de penal de Tornike Okriashvili.

La sub-21 no pot sorprendre aquest cop a Anglaterra

El partit d’anada va ser totalment diferent. El 10 d’octubre del 2017 la selecció sub-21 va estar a punt de donar un disgust a Anglaterra a l’Estadi Comunal, però aquesta vegada no va poder repetir la fita. Ni tan sols acostar-s’hi. Els de Justo Ruiz, que aquell dia van perdre per només per 0 a 1, van caure derrotats ahir per 7 a 0 a Chesterfield. La sub-21 ja perdia al minut 9 per 1 a 0 amb gol d’Ademola Lookman. El jugador, cedit per l’Everton al RB Leipzig de la Bundesliga, havia superat el porter Xisco Pires. El segon gol dels anglesos va ser del defensa central Ezri Konsa (Brentford). Abans del descans, els d’Aidy Boothroyd van fer el 3 a 0 amb un gol del davanter de l’Everton Calvert-Lewin. A la represa, aquest mateix jugador va marcar de penal al 48, i el davanter del Liverpool, Solanke, Reiss Nelson i Christian García en pròpia meta van signar el definitiu i dolorós 7 a 0.