Èric Serch guanya en scratch el Trofeu Unicef

El Fontanals Golf va acollir la 15a edició del Trofeu Unicef Andorra, que va reunir més de 160 golfistes i va col•lectar un total de 10.980 euros, adreçats al projecte integral de lluita contra el VIH/SIDA i de suport psicosocial per als orfes i altres infants vulnerables de Camerun, que impulsa la delegació d’Unicef al Principat.

En categoria de competició sense handicap o scratch es va imposar Èric Serch amb una targeta de 69 cops. En segona posició va finalitzar Lluís Furnells amb 72. En sènior, Agustí Bas va ser el guanyador amb 70, els mateixos cops que va necessitar el segon classificat, Francisco Beuter. En handicap superior, Roger Nadal va guanyar la prova en categoria masculina amb un acumulat de 67; en la femenina, d’altra banda, ho va fer Marta Farré també amb 67 cops. En handicap inferior els campions van ser Joan Rojas (67) i Esther Colls (66). En júnior, la victòria se la va adjudicar Alejandro Closa, amb una targeta de 65.