Es queden tres dels quatre jugadors que estaven a prova

La plantilla de l’FC Andorra es va conformant. Després de l’amistós que va disputar davant el Sícoris, l’entrenador, Carlos Sánchez, va decidir el futur dels quatre jugadors que quedaven a prova. D’aquests, tres han convençut el tècnic.

L’equip es va formant de cara a l’inici de Lliga. Els que seguiran al club són el pivot Jorge García, que prové del Carnicer; l’ala-tanca Iván López (Caja Segovia), i el pivot Antoñito (Marfil Santa Coloma). El descartat és l’ala-tanca Sergio Simón (Caja Segovia). Dimecres finalitza el termini per inscriure jugadors a la Segona Divisió i el club està tractant d’incorporar algun altre jugador.

Derrota amb el Sícoris

L’FC Andorra va sumar la primera derrota de la pretemporada. Va caure en l’amistós disputat a Lleida davant el Sícoris per 6 a 4, en un enfrontament igualat i on el conjunt de Sánchez va enviar fins a 9 pilotes al pal.

Xuxa va avançar els visitants, que veien com ràpidament els empataven i els feien el segon gol. Els catalans, que disputen la Segona Divisió B, van materialitzar el tercer, però tot i així el partit va continuar obert. I més amb el gol de Carlinhos. Però just abans del descans el Sícoris marcava el quart de doble penal. En la segona part els andorrans van anar a buscar l’empat i van exercir el domini a la pista. Però no van aconseguir-ho i, per contra, el rival feia dues dianes quasi consecutives que deixaven les coses molt complicades. Antoñito va retallar diferències i la pressió visitant va fer que el porter local es marqués en pròpia porteria. El marcador ja no es va tornar a moure.

Aquesta primera derrota de la pretemporada “ens anirà bé com a cura d’humilitat”, assenyala Sánchez, remarcant que “ens hem enfrontat a un equip amb jugadors amb experiència i qualsevol dels dos podria haver guanyat. El partit ha estat igualat”.