Nerea Fernandez al segon calaxi del podi.

Fernández, subcampiona d’Espanya de boardercross

Redacció / Foto: AFC

Nerea Fernández s’ha proclamat aquest cap de setmana a Baquèira Beret subcampiona absoluta d’Espanya en boardercross. La corredora de l’Andorra Freestyle Club (AFC) va marcar el millor temps en la fase classificatòria però va ser superada en la final. Per la seva part, Elia Pascuet va assolir la 5a posició en el Campionat infantil sub-15 de boardercross. L’andorrana va caure en les semifinals però es va imposar en la final de consolació.

D’altra banda, l’estació Avoriaz acull aquests dies el Campionat de França sub-16 amb la presència dels corredors andorrans Maià Font, Salva Cornella i Marc Delgado en homes i Lia Escabrós en dones.

Ahir es va disputar el supergegant masculí amb Maià Font, Salva Cornella i Marc Delgado. Font va ser 69è, amb el dorsal 93, a 3.99 del guanyador, el francès Nash Huot-Marchand (51.87), mentre que Cornella va acabar 79è amb el dorsal 127, a 4.34, i Delgado 116è amb el dorsal 129, a 6.54.

En categoria femenina, Lia Escabrós va competir amb el dorsal 63 i va finalitzar 40a, a 8.48 de la guanyadora, la francesa Lola Blanc (1.53.55).

Dilluns es va disputar el gegant masculí, on Salva Cornella va ser 72è amb el dorsal 109 i a 6.73 del vencedor, Nash Huot-Marchand amb 1.58.25, mentre que Maià Font va acabar 88è (dorsal 93) a 8.00 i Marc Delgado 115è (dorsal 101) a 14.05.

En el supergegant femení, Lia Escabrós va ser 79a amb el dorsal 84, a 5.45 de la guanyadora, la francesa Clarisse Vulliez, que es va imposar amb 53.39. Avui serà el torn de l’eslàlom masculí i dijous del femení.